مدیرکل امور زندانهای کردستان و دبیر ستاد مردمی دیه استان در جشن گلریزان جامعه ورزش و جوانان گفت: از آغاز فعالیت ستاد مردمی دیه در کردستان، چهار هزار زندانی آزاد شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سنا فقیه سلیمانی_  محمد خسروی افزود: این ستاد از ابتدای سال جاری توانسته با کمک مردم و خیرین جامعه، ۲۴۰ زندانی جرایم غیر عمد را آزاد کند.

وی اظهار کرد:  برگزاری جشن گلریزان امروز جامعه ورزش و جوانان از یک سو می تواند تعداد بیشتری از جوانان ما را از بند آزاد کند و از سوی دیگر نیز در ترویج امر خداپسندانه برپایی جشن گلریزان نقش بسزایی دارد و این امر ستودنی است.

مدیرکل امور زندانهای کردستان و دبیر ستاد مردمی دیه استان با تقدیر از حضور پرشور ورزشکاران و قهرمانان کردستانی در زمینه کمک به مردم بیان کرد: جوانانی امروز در زندان چشم انتظار کمک ما هستند که بیشتر به دلیل ناآگاهی از قوانین و ضوابط شغلی دچار گرفتاری شده و می توان گفت که این جوانان بدهکار هستند نه بزهکار و الان برای حضور در کانون گرم خانواده چشم امیدشان به همت جوانمردانه هم نوعانشان است.

 وی بیان کرد: ستاد دیه از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را به عنوان نهادی مردمی و غیردولتی آغاز کرده و تاکنون توانسته نزدیک به چهار هزار زندانی را آزاد و به کانون خانواده برگرداند.

روحیه جوانمردی و پهلوانی ورزشکاران کردستانی ستودنی است 

مدیر کل ورزش و جوانان کردستان در این گلریزان اظهار کرد:ورزشکاران کردستان همواره به جوانمردی و ایثارگری شهره بوده و هیچ مکان و زمانی را در این استان نمی توان نامبرد که رویدادی اتفاق افتاده باشد و جامعه ورزشی ما در کنار هم نوعان خود حضور نداشته باشند بلکه همواره این قشر برجسته با تمام توان خود آماده خدمت به مردم و کسب نام نیک پهلوانی تلاش کرده اند.

آمنه غلام ویسی افزود: دست گیری از ضعفا و مستمندان و کمک به افراد جامعه از خصوصیات بارز قشر ورزشکار استان است و این صفات جامعه ورزش کردستان ما را بر آن داشت تا این بار نیز با همراهی و همکاری جوانمردان عرصه ورزش به یاری جوانان و ورزشکاران هم استانی خود که به دلیل جرایم غیر عمد در زندان به سر می برند، بشتابیم.

وی از همت والای جامعه ورزشی استان برای حضور پررنگ و شرکت در این امر خیریه تقدیر و از همکاری اداره کل زندان ها و ستاد مردمی دیه تشکر کرد و گفت: تاریخ ثابت کرده که نام بزرگ پهلوان ها هیچگاه فراموش نمی شود و از خداوند منان خواستارم، ورزشکاران ما پیش از قهرمانی نام نیک پهلوانی را بدست آورند تا برای همیشه در یاد و دلهای مردم جای بگیرند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.